olka11135
Fanka BB :)
Ja byłam rano na pobraniu krwi i o dziwo dziś wyniki były bardzo szybkoobstawiam,że owulacja była w niedzielę,więc dziś jakieś 6dpo
Bardzo ładny progesteron

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam rano na pobraniu krwi i o dziwo dziś wyniki były bardzo szybkoobstawiam,że owulacja była w niedzielę,więc dziś jakieś 6dpo
Przyjmuje duphaston.ale on chyba nie wychodzi w badaniu krwi ? Czy się mylę ?Bardzo ładny progesteron![]()
Duphaston nie wychodzi we krwiPrzyjmuje duphaston.ale on chyba nie wychodzi w badaniu krwi ? Czy się mylę ?
Wczoraj też robiłam kilka badań i w tym progesteron,ale wyszedł 0,28 w 3 dc.Mi można wpisać dziś
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową![]()
Rob 2 żeby nie przegapić bo czasem wyrzut lh jest krotki i możesz go nie wyłapacJa dziś robiłam pierwszy test owu w tym cyklu, dziś 15dc i kreska ładna, więc myślę, że jutro albo za pojutrze może być pik![]()
Tak, właśnie tak zamierzam zrobić, mam zapas testów ( jakoś 27 sztuk ) to będę robiła 2-3 razyRob 2 żeby nie przegapić bo czasem wyrzut lh jest krotki i możesz go nie wyłapac
Dzień dobry, jak mija sobota?
Ja znowu myślę czy zbadać tego proga jeszcze bo piersi dalej bola a 7dpo będzie jutro jak dobrze liczępytanie tylko po co, miałam tego nie robić...ale kusi sprawdzić
![]()
O to miałyśmy owulację prawdopodobnie w tym samym czasieDzień dobry, jak mija sobota?
Ja znowu myślę czy zbadać tego proga jeszcze bo piersi dalej bola a 7dpo będzie jutro jak dobrze liczępytanie tylko po co, miałam tego nie robić...ale kusi sprawdzić
![]()