Przekonałaś mnie aby nie ryzykowaćWiesz najgorsze w sumie jest to, że progesteron jest skokowy - w sensie nie wiesz czy trafiasz zawsze w ten sam moment więc jak np. dzisiaj spanie to niekoniecznie musi oznaczać, że faktycznie spadł![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przekonałaś mnie aby nie ryzykowaćWiesz najgorsze w sumie jest to, że progesteron jest skokowy - w sensie nie wiesz czy trafiasz zawsze w ten sam moment więc jak np. dzisiaj spanie to niekoniecznie musi oznaczać, że faktycznie spadł![]()
Noo tylko u mnie seksynw sobotę, w niedzielę czułam ta owulke, no zobaczymy, właśnie w środę chciałam testować tak nieśmiało lub czwartek...O to miałyśmy owulację prawdopodobnie w tym samym czasieJa zbadam dopiero ponownie w środę.dorzucę też wtedy betę.10dpo może już coś wyjdzie
![]()
Przekonałaś mnie aby nie ryzykować![]()
Zazdroszczę w sumieNoo tylko u mnie seksynw sobotę, w niedzielę czułam ta owulke, no zobaczymy, właśnie w środę chciałam testować tak nieśmiało lub czwartek...
Ja mam ten minus, że pracuje na przeciwko Alabu![]()
Mówisz, że coś by wyszło już w poniedzialek jak ta owulka byla faktycznie w niedzielę? Ja właśnie o tym progu to myślałam o poniedziałku właśnie, wiec może dołożę ta betęJa bym chyba sobie poczekała do poniedziałku i z betą od razu zrobiła![]()
Ja właśnie głównie 9-10 i tak idę i mnie zarzuca na lewo do Alabu, zamiast na prawo do pracyZazdroszczę w sumieja pracuję cały czas 6-14 więc ciężko mi się wgl wyrwać na badania
![]()
Nie dziwię sięJa właśnie głównie 9-10 i tak idę i mnie zarzuca na lewo do Alabu, zamiast na prawo do pracy![]()
No właśnie, ceny odstraszająNie dziwię sięteż by mną rzucało
ja jedynie niedaleko pracy mam punkt diagnostyki przyszpitalnej gdzie można zrobić badania po południu ale są płatne extra.nie chce wiedzieć ile teraz to tam kosztuje patrząc na to że miesiąc temu zapłaciłam za proga i betę 93zl w normalnym punkcie
![]()
Piękny prożekJa byłam rano na pobraniu krwi i o dziwo dziś wyniki były bardzo szybkoobstawiam,że owulacja była w niedzielę,więc dziś jakieś 6dpo