reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

A jeszcze Wam powiem śmieszna sytuację, bo ja ogólnie znam już ta babeczkę z alabu i jesteśmy na Ty, no przyszłam badac tego proga, a ona " No tak, w pewnym wieku już trzeba co nieco badac" chyba myślała że może jakieś zaburzenia miesiączkowania czy coś 🤪
Mnie wciąż pytali czy będzie dzidzia to ja już wolę „ w pewnym wieku” 😜

reklama
Dziś się jakoś źle psychicznie czuje. Złapał mnie jakiś dół , pewnie związany z tym że kolejny cykl w plecy. Wczoraj jednorazowo przy podcieraniu było trochę krwi jasnoczerwonej i dziś tak samo. Umówiłam się na wizytę a raczej wypisanie recepty na poniedziałek na stymulację. Myślę że do tego czasu się okres rozkręci i zbadam to AMH wkoncu.

Gdyby nie to że w poprzednim cyklu też trzy dni miałam taką sytuację że jednorazowo ślady krwi przy podcieraniu to bym nawet uwierzyła że to plamienie implantacyjne ale wczoraj beta <2.3 i słaby progesteron.

Nooo, chyba koniec złudzeń 😔 12dpo i tym razem bielutko na teście, żadnego cienia się nie dopatrzyłam. Więc cały dzień miałam doła, mimo że przecież niby liczyłam się z takim scenariuszem… 🥺 To byłby cud gdyby udało się na pierwszym razem.
Bardzo mi przykro.. tule cię mocno,myśle że u mnie też nie będzie nic z tej inseminacji,susza totalna i zero jakich kolwiek oznak że mogło by być inaczej,czuje że czkam na nic tak naprawdę

Bardzo mi przykro.. tule cię mocno,myśle że u mnie też nie będzie nic z tej inseminacji,susza totalna i zero jakich kolwiek oznak że mogło by być inaczej,czuje że czkam na nic tak naprawdę
Dziękuję 😘 Mam nadzieję, że się mylisz i u Ciebie będzie inaczej. Chociaż będę też wtedy zazdrosna 🤪
U mnie tych objawów trochę było, dlatego pozwoliłam sobie na tę ciutkę nadziei 😓

Dziękuję 😘 Mam nadzieję, że się mylisz i u Ciebie będzie inaczej. Chociaż będę też wtedy zazdrosna 🤪
U mnie tych objawów trochę było, dlatego pozwoliłam sobie na tę ciutkę nadziei 😓
Dzięki 😘 Myśle jednak że marna szansa na to aby pierwsza inseminacja się udała,też dużo czytałam na forach i uświadomiłam sobie że większości udaje się za 2 albo i 4 razem,tym bardziej że u mnie ten cykl nie był nawet stymulowany a naturalny to już ponoć mniejsze szanse 😖

reklama
Do góry