Patii26
Fanka BB :)
A ja odświeżalam stronę kilka razy, żeby się w końcu zacytowałoDobrze ze piszesz, bo tu już leciały pod nosem panie lekkich obyczajów że nie umiem odpowiedzieć![]()
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja odświeżalam stronę kilka razy, żeby się w końcu zacytowałoDobrze ze piszesz, bo tu już leciały pod nosem panie lekkich obyczajów że nie umiem odpowiedzieć![]()
Pisałam wcześniej , prożek spadł poniżej 1 a beta <2.3. Czyli jest szansa że okres jednak szybko przyjdzie, a na ciążę brak szansA jak z Twoimi wynikami??
Spójrz na to z innej strony. Nie ma ciąży ale okres przyjdzie i w końcu skończy się ten bardzo długi cykl.. Dostałaś tabletki na laktację , żeby zanikła. Masz duże szanse na to,że kolejny cykl będzie udanyPisałam wcześniej , prożek spadł poniżej 1 a beta <2.3. Czyli jest szansa że okres jednak szybko przyjdzie, a na ciążę brak szansBrzuch mnie zaczął boleć okresowo więc pewnie jutro z rana mnie zaleje konkretnie.
Masz rację , liczę na toSpójrz na to z innej strony. Nie ma ciąży ale okres przyjdzie i w końcu skończy się ten bardzo długi cykl.. Dostałaś tabletki na laktację , żeby zanikła. Masz duże szanse na to,że kolejny cykl będzie udany![]()
Przykro mi. Nie doczytałam. Ale chociaż wiesz na czym stoisz. Zaczniesz przyjmować odpowiednie leki, które myślę pomogą unormować trochę cykl by nie były takie długiePisałam wcześniej , prożek spadł poniżej 1 a beta <2.3. Czyli jest szansa że okres jednak szybko przyjdzie, a na ciążę brak szansBrzuch mnie zaczął boleć okresowo więc pewnie jutro z rana mnie zaleje konkretnie.
A który dzień cyklu dzisiaj?Hejka. Można mnie wypisać z testowania 28.02. Byłam dziś u gina i póki co owulacji nie było i się nie zapowiada. Nie ma żadnego dominującego pęcherzyka. Za to zapowiada się długi cykl
Coś tam świta