P
paola121214
Gość
Zastanawiam się w poniedziałek wszystkie pękły byłam o 9 na wizycie ostatni sex w niedzielę po południu mam nadzieję że to wystarczyTo fakt![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiam się w poniedziałek wszystkie pękły byłam o 9 na wizycie ostatni sex w niedzielę po południu mam nadzieję że to wystarczyTo fakt![]()
Zastanawiam się w poniedziałek wszystkie pękły byłam o 9 na wizycie ostatni sex w niedzielę po południu mam nadzieję że to wystarczy
Zostaje nam tylko czekać.Nie no myślę, że spokojnie 24h wytrzymałyjednak te 2-3 dni to taka norma i mówi się, że to zdecydowanie plemniki powinny czekać, bo komórka to raczej tak góra 6h wytrzyma
![]()
oby się udałoGratuluję ciąż
Ja zastrzyk w piątek 14 dzien cyklu .
Ostatni sex w niedzielę bo mąż się pochorował. W poniedziałek byłam pękły wszystkie 3 .biorę duphaston a cycki mnie bolą od niego chyba bo nigdy tsk nie miałam.
Teraz czekamy
będziecie próbować w kolejnym cyklu?U mnie dzisiaj okres przyszedł , zatem żegnam się z Wami i życzę każdej z Was pięknych dwóch kresek .
Przykro miJa mam wyniki.tak jak czułam progesteron spadł do 8,15.beta <2.3![]()
Ja mam wyniki.tak jak czułam progesteron spadł do 8,15.beta <2.3![]()