• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
hejo :)
właśnie usiadłam i was nadrabiam .. :)
Czyli z tego co czytam to może być i w trakcie, i przed, i po 🙈
jestem tak bardzo ciekawa jak jest u mnie.
Porobię w tym cyklu testy owulacyjne i może mi to pozwoli jeszcze bardziej zrozumieć mój organizm.
Dokładnie tak jest....sama się o tym dosłownie dziś przekonałam.
Do tej pory zawsze było tak, ze mój ból dokładnie pokrywał się z data owulacji (miałam robione kilka razy usg akurat podczas dni płodnych) ..i myślałam, ze w sumie teraz to jestem taka mądra, wiem kiedy owuluje 8-)zazwyczaj owulacje miałam ok 11-12 dnia cyklu..w poniedziałek miałam straszne kłucie jajnika..mój wniosek:o owulka! Jakie było dziś moje zdziwienie, jak podczas dzisiejszej wizyty pani ginekolog mówi " jakie plany z mężem na weekend? " uśmiechnęła się szelmowsko i puściła oczko...(dziś dzień 15!) Pokazała mi obraz usg i mówi, "to co?..dziś trzeba działać.. " ;-) no więc ...znacie moje plany na dzisiejszy wieczór;)

Ostatnia edycja:

Do tej pory zawsze było tak, ze mój ból dokładnie pokrywał się z data owulacji (miałam robione kilka razy usg akurat podczas dni płodnych) ..i myślałam, ze w sumie teraz to jestem taka mądra, wiem kiedy owuluje 8-)zazwyczaj owulacje miałam ok 11-12 dnia cyklu..w poniedziałek miałam straszne kłucie jajnika..mój wniosek:o owulka! Jakie było dziś moje zdziwienie, jak podczas dzisiejszej wizyty pani ginekolog mówi " jakie plany z mężem na weekend? " uśmiechnęła się szelmowsko i puściła oczko...(dziś dzień 15!) Pokazała mi obraz usg i mówi, "to co?..dziś trzeba działać.. " ;-) no więc ...znacie moje plany na dzisiejszy wieczór;)
Te nasze organizmy są nieprzewidywalne🙈

czyli w każdym miesiącu może być inaczej, super 🤣🤣 dobrze, że kupiłam 50 testów haha
Chociaż mam nadzieję, że po tym cyklu już nie będą potrzebne 🤞

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry