poziomkowa00
Fanka BB :)
@penguinlicious zaznacz mi proszę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@penguinlicious zaznacz mi proszę![]()
Co się stało że jesteś w szpitalu ?DZis miałam zrobić test ale jutro lub pojutrze zrobię. Siedzę w szpitalu..
Jak coś wyjdzie poszukam diagnostyki i zrobię
Nie ma się co smucić.w sobotę brałam ostatnie tabletki duphastonu więc cieszę się że ten okres po odstawieniu przyszedł bardzo szybko i nie wydłużył mi się cykl jakoś bardzo
Syn ma cewnikowanie serca zamykanie ubytku i echo przez przelykoweCo się stało że jesteś w szpitalu ?
No to oby następny cykl był dla nas szczęśliwy!Nie ma się co smucić.w sobotę brałam ostatnie tabletki duphastonu więc cieszę się że ten okres po odstawieniu przyszedł bardzo szybko i nie wydłużył mi się cykl jakoś bardzo![]()
Gratulacje!Dzisiejszy z rana , ciemnieje
tak, czekam na wynikiBędziesz badac betę?
To daj znać jak tam, trzymam kciukitak, czekam na wyniki