Ten teścik podobny do mojego co robilam 9dpo, wtedy dzień później beta wyszła 19Nie wiem czy iść zrobić pobranie czy poczekać do jutra .
I jakich wartości się spodziewać dla ciąży .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten teścik podobny do mojego co robilam 9dpo, wtedy dzień później beta wyszła 19Nie wiem czy iść zrobić pobranie czy poczekać do jutra .
I jakich wartości się spodziewać dla ciąży .
Hey dziewczyny jestem 11 dni po zastrzyku 9 dni po owulacji.
Przed wczoraj czysto wczoraj jakiś cień a dziś to
Ale pisałaś, że przedwczoraj test był bialy? Więc raczej to nie zastrzykIten na górze w wczoraj na dole z dzis
Boję się że to zastrzyk
Skoro już było biało 2 dni temu a teraz jest duszek to raczej nie zastrzyk. Zrób betę jak masz możliwość to będziesz miała jasnoscIten na górze w wczoraj na dole z dzis
Boję się że to zastrzyk
Pojde jak syna zabiorą na operacje.
Dorzucić progesteron?
Tak, dla mnie to ważne badanie, ostatecznie progesteron odpowiada za utrzymanie ciazy, więc warto znać jego wartość.Pojde jak syna zabiorą na operacje.
Dorzucić progesteron?
Biorę duphaston. Ale on w krew nie wchodziTak, dla mnie to ważne badanie, ostatecznie progesteron odpowiada za utrzymanie ciazy, więc warto znać jego wartość.
Ja osobiście jestem spokojna wiedząc, że jest on na odpowiednim poziomie![]()
Biorę duphaston. Ale on w krew nie wchodzi