MamaR
Fanka BB :)
Nadal trwają negocjacje ze starymPowinnaś dostać już puchar za to, że godzinę temu pisałaś, że jednak chyba odpasz w marcuno ale kobieta zmienna jest
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal trwają negocjacje ze starymPowinnaś dostać już puchar za to, że godzinę temu pisałaś, że jednak chyba odpasz w marcuno ale kobieta zmienna jest
![]()
Łowczyni pucharówPowinnaś dostać już puchar za to, że godzinę temu pisałaś, że jednak chyba odpasz w marcuno ale kobieta zmienna jest
![]()
Będzie dobrzeOh dziewczyny co ja przeżyłam wczoraj i dzisiaj...
Wczoraj ok 21-22 gdy poszłam siku zobaczyłam krew na wkładce. Szok, panika, płacz. Jestem po dwóch poronieniach, od razu założyłam, że się rozpoczęło 3 poronienie... Wziąłem prysznic i poszłam spać, bo na 9 miałam pierwszą wizytę u ginekologa. Rano wkładka była czysta, ale słabo mnie to uspokoiło.
Lekarz mnie uspokoił, powiedział że niewielkie plamienia są normalne w ciąży, można np. krwawić z szyjki. W końcu usg - widoczna ciąża i czynność serca, 3 mm zarodka
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze, bo co mi poza nadzieją pozostało?
Z tego, co kojarzę, to Ty masz krótką fazę lutealną i zawsze ten progesteron niski. Wiem, że bierzesz dupka i on nie wychodzi we krwi, ale kurczę… małe te wartościDziewczyny progesteron 7
Beta 5 więc jutro rano zrobię test i zobaczymy jak wyjdzie ale brzuch boli wiec pewnie okres zawita
nie, nie mamyTrzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Macie już dzieci?
Idziesz jutro na betę?nie, nie mamy
A nie jesteś już po terminie miesiączki ? Bo miałyśmy tak samo owulacjęIdziesz jutro na betę?
Ja idę także, w piątek zrobię drugi raz, to będzie dzień spodziewanej miesiączki, mam nadzieję, że nadal jest ok..