P
paola121214
Gość
Ja nie mam siły już na to .
Jeszcze 2 cykle stymulowane I odpoczynek .Bo już mi się nie chce noc
Jeszcze 2 cykle stymulowane I odpoczynek .Bo już mi się nie chce noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na prawdę przyrost dopiero powie czy to ciąża czy nie bo może dopiero startuje. Ja nie wiem jak z tym progesteronem ale mi ostatnio gin powiedziała że z takim niskim też są ciąże. Ja bym duphastonu nie odstawiała dopóki nie powtórzysz wyniku.Dziewczyny progesteron 7
Beta 5 więc jutro rano zrobię test i zobaczymy jak wyjdzie ale brzuch boli wiec pewnie okres zawita
A coś TyA nie jesteś już po terminie miesiączki ? Bo miałyśmy tak samo owulację![]()
Oczywiście, że są, znajoma miała 8 proga i betę koło 100, tylko właśnie dostała dupka..Tak na prawdę przyrost dopiero powie czy to ciąża czy nie bo może dopiero startuje. Ja nie wiem jak z tym progesteronem ale mi ostatnio gin powiedziała że z takim niskim też są ciąże. Ja bym duphastonu nie odstawiała dopóki nie powtórzysz wyniku.
Ja dwie ciąże miałam z progiem 11.5 przy becie ok 20. I za każdym razem luteinę dostawałam dopochwowo.Oczywiście, że są, znajoma miała 8 proga i betę koło 100, tylko właśnie dostała dupka..
Ale wtedy musiałabyś mieć 19-dniową fazę lutealnąA coś Ty28 dopiero
dlatego ciekawa jestem jak wyjdzie beta w dzień okresu
Tak musi być innej opcji nie ma, owulke miałam 9 lutego, chyba że! Faktycznie okres mam liczyć od plamien czyli od 25 stycznia, bo ja mam cykle długie 30-32 dni, ale znowu dziewczyny piszą, że liczy się od faktycznego krwawieniaAle wtedy musiałabyś mieć 19-dniową fazę lutealną![]()
Moje też przeważnie trwają 32 dni.i ten gdyby też taki był to okres wypadał mi na niedzielę 23lutego,owulację też miałam 9Tak musi być innej opcji nie ma, owulke miałam 9 lutego, chyba że! Faktycznie okres mam liczyć od plamien czyli od 25 stycznia, bo ja mam cykle długie 30-32 dni, ale znowu dziewczyny piszą, że liczy się od faktycznego krwawienia![]()
Nie wiem jak to liczysz ale mi 31 dc wychodzi 28 lutego albo ja liczyć nie potrafięMoje też przeważnie trwają 32 dni.i ten gdyby też taki był to okres wypadał mi na niedzielę 23lutego,owulację też miałam 9ale ze względu na dupka wydłużył się do 33dni
więc jak dla mnie to już dawno jesteś po terminie okresu
![]()
tak, będę szłaIdziesz jutro na betę?
Ja idę także, w piątek zrobię drugi raz, to będzie dzień spodziewanej miesiączki, mam nadzieję, że nadal jest ok..