reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Dziewczyny progesteron 7
Beta 5 więc jutro rano zrobię test i zobaczymy jak wyjdzie ale brzuch boli wiec pewnie okres zawita
Tak na prawdę przyrost dopiero powie czy to ciąża czy nie bo może dopiero startuje. Ja nie wiem jak z tym progesteronem ale mi ostatnio gin powiedziała że z takim niskim też są ciąże. Ja bym duphastonu nie odstawiała dopóki nie powtórzysz wyniku.

Tak na prawdę przyrost dopiero powie czy to ciąża czy nie bo może dopiero startuje. Ja nie wiem jak z tym progesteronem ale mi ostatnio gin powiedziała że z takim niskim też są ciąże. Ja bym duphastonu nie odstawiała dopóki nie powtórzysz wyniku.
Oczywiście, że są, znajoma miała 8 proga i betę koło 100, tylko właśnie dostała dupka..

Ale wtedy musiałabyś mieć 19-dniową fazę lutealną 😅
Tak musi być innej opcji nie ma, owulke miałam 9 lutego, chyba że! Faktycznie okres mam liczyć od plamien czyli od 25 stycznia, bo ja mam cykle długie 30-32 dni, ale znowu dziewczyny piszą, że liczy się od faktycznego krwawienia 🤷‍♀️

Tak musi być innej opcji nie ma, owulke miałam 9 lutego, chyba że! Faktycznie okres mam liczyć od plamien czyli od 25 stycznia, bo ja mam cykle długie 30-32 dni, ale znowu dziewczyny piszą, że liczy się od faktycznego krwawienia 🤷‍♀️
Moje też przeważnie trwają 32 dni.i ten gdyby też taki był to okres wypadał mi na niedzielę 23lutego,owulację też miałam 9 :D ale ze względu na dupka wydłużył się do 33dni :D więc jak dla mnie to już dawno jesteś po terminie okresu :D

Moje też przeważnie trwają 32 dni.i ten gdyby też taki był to okres wypadał mi na niedzielę 23lutego,owulację też miałam 9 :D ale ze względu na dupka wydłużył się do 33dni :D więc jak dla mnie to już dawno jesteś po terminie okresu :D
Nie wiem jak to liczysz ale mi 31 dc wychodzi 28 lutego albo ja liczyć nie potrafię 😅 może inaczej ostatnie dwa okresy to był 28 grudnia i 28 stycznia, czasem się to waha o jeden czy dwa dni wcześniej...

reklama
Do góry