WitamyWitam przyszłe Mamusie i na wstępie ogromnie gratuluje [emoji16]
Ja również będę Mamą lutowego Malucha. Termin na 12.02 (o ile dotrwam [emoji12]). To moja trzecia ciąża, pierwsze dwie poprzez CC.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitamyWitam przyszłe Mamusie i na wstępie ogromnie gratuluje [emoji16]
Ja również będę Mamą lutowego Malucha. Termin na 12.02 (o ile dotrwam [emoji12]). To moja trzecia ciąża, pierwsze dwie poprzez CC.
Haha, wymieniłam jeden i trafiłam [emoji122]. to się nazywa szczęścieale to chyba na prawdę jedyny suplement jaki ostatnio brałam [emoji1] wcześniej brałam infolic, ale potem gin poleciła mi ovarin. Nie wiem czy to w czymś pomogło. Po infolicu zaszłam w ciążę za 1 razem (brałam wczesniej 2m-ce), teraz jak brałam ovarin, niestety nie było tak różowo. Owulację gdzieś mi przepadły, ale to mogło wynikać z wielu różnych rzeczy. Nie wiem czy z tym inozytolem to prawda, że pomaga przy pcos, ja w sumie nadal nie wiem czy to mam, ale z badań hormonów tak by wynikalo.

Ja też staruszka
choć zupełnie nie czyje ilości latAle dziś stron, produkcja kwitnie
Mnie dziś tak strasznie mdlilo ze masakra, już myślałam że się wymiotami skończy
A ostatnie 3 dni był spokój to zamiast głupia się cieszyć to się martwilam ze mnie nie mdli, dziś odrobilam za wszystkie dni![]()
Dotkass jakie robisz badania?
Jeśli wierzyć w to co piszą w necie to bardzo prawdopodobne, że dziewczynka. Czytałam, że jeśli jest ponad 140 uderzeń to dziewczynkaDorciaMamaOlka serducho bije jak dzwon. Zakładam, ze będzie dziewucha [emoji12]
Jeśli wierzyć w to co piszą w necie to bardzo prawdopodobne, że dziewczynka. Czytałam, że jeśli jest ponad 140 uderzeń to dziewczynkajuż niedługo przekonamy sie
GratulujęJestem jeszcze malutkim trufelkiem,ale ja wierzę w jego siłę i bijące serduszko![]()
173 uderzeń na minutę [emoji173]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom