reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja to chyba przesadzam z badaniami :-) mam ciążę podwyższonego ryzyka i 34 lata, do tego jeszcze ten miesniak na macicy i prawdopodobieństwo rozwinięcia się miesniaka na jajniku wiec jakoś nie za dobrze idzie. Byłam już 3 razy u ginekologa, pierwszy raz w 4 tygodniu. Bycie w ciąży to jakieś nieporozumienie. Szkoda, że dzieciaczki nie rosną na krzewiniach jak borówki :-)

Hej dziewczyny..ja dzis czuje sie taka do d... nie mam na nic sily...a tu jeszcze jakis obiad trzeba ugotowac...

Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!!:)

w4sq3e3k83s1rvl9.png

Nie jesteś sama ☺
Ja też się nie czuje jak w ciąży. Żadnych mdłości, zmiennych nastrojów. Jedyne co mnie męczy to senność wieczorem i odrobina lenistwa.
Chyba do środy oszaleje :realmad:

Tylko pozazdrościć. Ja tez nie miałam mdłości i narzekałam. Teraz nie mogę spać w nocy bo mnie rwie cały czas. Wiec nie narzekać, tylko cieszyć się, że ciąża przechodzi bez skutków ubocznych :-)

Ja dziś się w końcu zebrałam i pojechałam zrobić badania. Cukier,cmv,tarczyca,toksoplazmoza itp. Prywatnie wyszło mi 152 zł.:hmm: Tylko mocz muszę jeszcze zrobić w poniedziałek,bo zapomniałam kupić pojemnik. Dziś będą do odebrania,ale może odbiorę w poniedziałek jak zrobię wszystko. Tak mi dziś niedobrze. :confused2:

Ja to chyba przesadzam z badaniami :-) mam ciążę podwyższonego ryzyka i 34 lata, do tego jeszcze ten miesniak na macicy i prawdopodobieństwo rozwinięcia się miesniaka na jajniku wiec jakoś nie za dobrze idzie. Byłam już 3 razy u ginekologa, pierwszy raz w 4 tygodniu. Bycie w ciąży to jakieś nieporozumienie. Szkoda, że dzieciaczki nie rosną na krzewiniach jak borówki :-)

Ok ja tez już byłam na kilku wizytach, ale w sumie wliczam w to tez pobyt w szpitalu po wypadku

No niestety :( przed ciąża były 3-4 ciężkie treningi w tygodniu a teraz zostaje mi tylko ciążowe machanie nóżka...

Dobre i to machanie nóżka [emoji6]

Hej dziewczyny..ja dzis czuje sie taka do d... nie mam na nic sily...a tu jeszcze jakis obiad trzeba ugotowac...

Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!!:)

w4sq3e3k83s1rvl9.png

Oj Kochana ostatnio mi się tak nie chciało, ze najchętniej na suchym bym poleciała, ale dzieciom trzeba obiad dać, wiec ledwo, bo ledwo, ale wczoraj się przełamałam i zrobiłam... zupełnie nic mi się nie chce w tej ciąży. Leniwiec ze mnie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry