Monisiek88
Fanka BB :)
Tez planujemy Zakopane na urlop, ale my nigdy nic nie rezerwujemy. Jedziemy tak o w ciemno a tam i tak sie cos zawsze znajdzie przy drodze stori tyle ludzi, ktorzy do siebie zapraszaja ze hoho
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ssabrina- W Anglii chyba w ogóle nie mówią jaka będzie płeć przez całą ciążę,tak?
Ja nawet nie myślę by w tym stanie chodzić po górach.Bleh, nie lubię Zakopanego, nie lubię! Nie polecamale oczywiście co kto lubi, dla mnie za dużo ludzi, reklam, górali i chinskiego badziewia
przyznam się teraz, że ja w 6 tygodniu pojechałam w góry, tylko że słowackie Tatry - niebo a ziemia jeśli chodzi o tłok i urodziwosc miasteczek
oczywiście, trasy wybraliśmy lekkie i częste postoje. Pamiętajcie, że wchodzenie na wysokie góry jest zabronione ze względu na różnice ciśnień, zwalscza jeśli na codzienne mieszkacie na nizinach
ja planuję w 2 trymestrze wybrać się jeszcze na Słowację [emoji7] [emoji7] kocham, uwielbiam, mam nadzieję że będzie ok i pojadę. Bo tak to już pewnie kilka lat gór nie zobaczę
chodzą niby ludzie z niemowlakami w plecakach, ale dla mnie to chyba zbyt duże ryzyko.