Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to dobrze że ja ryb nie lubię [emoji23]
. A tydzień temu zjadłam ich chyba z tysiąc 
Oscypkow ponoć nie można bo są z niepasteryzowanego mleka, ale już np. Oscypka z grilla, lub pieczonego camemberta można, bo EWENTUALNE bakterie zanikają przy obróbce cieplnejMy mieszkamy blisko Slowacji i Węgry to też raczej wybieramy bliżej nas. Że góry blisko to raczej też mnie nie zachwycają. Chociaż fakt, słowackie Tatry nie są tak oblegane jak polskie. I jedzenie napewno pyszniejsze. A nie słyszałam że oscypków nie można. A tydzień temu zjadłam ich chyba z tysiąc
![]()
Witamy, czuj się jak u siebieCześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Teraz wszytko wyglada dobrze [emoji4] Termin na 14 luty [emoji175]
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]
Cześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]
Cześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
A gdzie konkretnie do Włoch?My w tym roku jedziemy do Włoch a później jeszcze do polski. Ja osobiście wolałabym urlop spędzać w czerwcu ale niestety mąż ma zawsze 3 tyg w sierpniu
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom