reklama

Lutowe mamusie 2018

Cześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Teraz wszytko wyglada dobrze [emoji4] Termin na 14 luty [emoji175]
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]
Witaj, moja historia bardzo podobna, pierwsza ciąża łyżeczkowanie w 7 tygodniu, druga biochemiczna, teraz aktualnie wszystko ok, termin na 3 lutego ☺️
Wszystko będzie dobrze, powodzenia ☺️

reklama
Po poronieniu niestety zawsze z tylu głowy są jakieś czarne myśli, chociaż staram się ich nie dopuszczać do siebie to czasem zaczynam wariowac... [emoji39] a to ciągle macam sobie biust czy aby na pewno nie przestał boleć a to wpatruje się w papier czy nie ma ani śladu krwi... I coś mi się wydaje że tak będzie cała ciążę [emoji39] czeka mnie jeszcze długe 7 miesięcy hehe

@elgerezi najprawdziwsze, kupione bezpośrednio od sprawdzonego gospodarza. Takie świeżutkie że trzeszczały w zębach. Ale grillowane z żurawina też były.
A z ciekawostek. Wiecie że Ci co podrabiają oscypki często dodaja do nich kawę rozpuszczalna na kolor.

Teoria Ramziego to to samo co wrozenie z fusow.

Jedyna poki co teoria majaca szanse sie wybronic jest kat spojenia lonowego wzgledem ciala (widok z profilu).

U mnie multicytat jest tak samo jak u kogos wyzej. Musze dlugo przytrzymac pierwszy post jaki chce zeby wchodzil w multicytat , pojawiaja sie opcje wyboru, klikam "wiecej " i potem zaznaczam dalej posty i zzznaczone zmieniaja mi kolor na niebieski.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paraplu, zdradz tajemnice o co chodzi z tym kątem nachylenia spojenia łonowego względem ciała a płcią. Nie słyszałam o tym? A znaleźć w internecie nie mogę[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry