reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Napisałyście dzisiaj sporo. Ale super ze są nowe mamusie. Witam serdecznie i gratuluję udanych wizyt. Lubimy takie wiadomości.
Dziś cały dzień zabiegana byłam. Wymyśliłam sobie gołąbki bez zawijania i potem ogorki w słoiki i jakoś dzień zleciało.
Co do mdłości to tez są dni ok ale wieczory są mega męczące. Mdli nieziemsko i odruch wymiotny.
Ja tez się wybieram do Zakopanego w sierpniu ale Krupówki to tez nie moja bajka. Ja wolę poprostu góry. Na deptak to w jazdy mieście można pójść. Oczywiście szału nie będzie ale lekki soacerek i owszem. Synio mnie męczy bo widział tylko Bieszczady a to w sumie niskie góry , a chce prawdziwe. Wiec na kilka dni zrobimy wypad.
Co do leków mi też 3 op. Dupka idą w miesiącu i acard od owu biorę.

f2w3skjol4llo8s8.png

Nasz mały człowieczek rośnie. Wg USG 8+1, wg OM 7+6 :D Nasza mała pszczółka. Ogromny kamień z serducha! Cieszymy się ogromnie...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jupiii [emoji2]

Lekarz zaproponował by zgłosić się na badania prenatalne. Mam 26 lat, chcemy jechać, choć ja się zastanawiam...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie przyczyny podał? Poroniłas wcześniej? Choroby obciążające genetycznie w rodzinie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No coś za coś :-) Ale prawdziwe wydatki dopiero sie zaczną w lutym tak naprawdę więc na razie nie ma co narzekać :D

Hahaha, prawdziwe wydatki moje Drogie to się zaczną po paru latach...wcześniej to zawsze coś znajomi, rodzina sprezentują- szczególnie przy pierwszym dziecku [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy Wy Dziewczyny też macie wieczorem wzdęcia? Ja mam dzisiaj brzusio na wieczór jak bym była już w piątym miesiącu :-D

no weź, wyglądam jak hipopotam praktycznie od 6 tygodnia, nie tylko wieczorem- z każdym tygodniem mam mniejsze wzdęcia ale początki były ciężkie. Niestety nie wygląda to jak brzuszek ciążowy, tylko jak bym miala oponkę z przejedzenia i opicia się piwem :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry