Chrząszczyk
Fanka BB :)
Gorzow WlkpNieraz jem i takie, szystko jedno, byleby domowe i z cebulką [emoji7] daleko mieszkasz? [emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorzow WlkpNieraz jem i takie, szystko jedno, byleby domowe i z cebulką [emoji7] daleko mieszkasz? [emoji12]
Lekarz to mi od początku chciał dać zwolnienie to ja nie chciałam bo stwierdziłam że do urlopu wytrzymam. Dla nas logiczne bo to nasze dzieci a oni mają w d*pie. Ale zadzwonię do niego w któryś dzień, że nie przyjdę bo się gorzej czuje i mam plemienia, a po urlopie już do pracy nie wrócę...A lekarz nie może wypisać zaświadczenia, że nie możesz dźwigać i chodzić po drabinie? Chociaż to niby logiczne ale nie zawsze dla pracodawców ;-)
Dziś w końcu wraca mój mężczyzna. Prawie 2 tygodnie był poza domem. Ciekawe czy dużo uroslam przy moim trybie jedzenie i spanie![]()
Gorzow Wlkp
No niestety, staram się spędzać dużo czasu na świeżym powietrzu [emoji23]To współczuję mężowi Twoich bąkow po cebulce ;-) bo nie wiem jak wy ale ja ostatnio produkuję gaz musztardowy i sama nie wierzę, że potrafię takie zapaszki z siebie wydobyć ;-) takie uroki ciąży![]()
To ja już zostanę przy tej swojej fasolce. Ale zamówię sobie u mamy pierożki za kilka dni [emoji41]Gorzow Wlkp
Jeżeli jesteś zatrudniona przynajmniej 3 miesiące to nie może cię zwolnić już od pierwszego dnia ciąży [emoji5]️No i co mam teraz zrobić? Sama ryzykować czy iść na zwolnienie już teraz i mieć to gdzieś? Dodam, że jestem w 8 tygodniu, czy może mnie zwolnić?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak okazalo sie ze dziecko w tym czasie za bardzo uroslo i nie byli wstanie zrobic tych badanAle na co za późno? Nie było już widać, tego co powinno? Sorry za pytanie ale ja świeżynka w tych tematach :-)