Ruby_Charm
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieściJa mamsram ze strachu
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieściJa mamsram ze strachu
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane dziewczyny z Wrocławia, Warszawy, Łodzi i bliskich okolic mam pytanie i wielka prośbę o pomoc.
Kończy mi się duphaston a mój lekarz jest ma urlopie. Myślałam, że mam jeszcze jedno opakowanie a tu zonk. Czy któraś z Was by miała odsprzedać jedno opakowanie albo pożyczyć a ja bym oddala jak bym zdobyła receptę. Niestety lek kończy mi się w niedzielę a nie chce płacić kupy kasy za pójście do przypadkowego lekarza by tylko receptę wypisał. Gapa jestem :-(
Kochane dziewczyny z Wrocławia, Warszawy, Łodzi i bliskich okolic mam pytanie i wielka prośbę o pomoc.
Kończy mi się duphaston a mój lekarz jest ma urlopie. Myślałam, że mam jeszcze jedno opakowanie a tu zonk. Czy któraś z Was by miała odsprzedać jedno opakowanie albo pożyczyć a ja bym oddala jak bym zdobyła receptę. Niestety lek kończy mi się w niedzielę a nie chce płacić kupy kasy za pójście do przypadkowego lekarza by tylko receptę wypisał. Gapa jestem :-(
Znalazłam ogłoszenia że ludzie sprzedają m.in duphaston sprawdź bo może ktoś będzie z Twojej okolicy.Kochane dziewczyny z Wrocławia, Warszawy, Łodzi i bliskich okolic mam pytanie i wielka prośbę o pomoc.
18-21 [emoji16] Ty jakoś po 20?Też mi się tak kojarzy. Termin masz na 20 luty? Dobrze pamiętam?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Może się udać tylko musisz powiedzieć, że doniesiesz recepte.Jak zabraknie mi jakiegoś leku dla syna to zawsze deklaruje, że przyniosę receptę i wydają mi lek. Jeszcze nie spotkałam się z odmowa.No ja rzadko chodzę w ogóle do aptek bo unikam wiec nie mam "zaprzyjaźnionej" a duphaston kupowałam tylko raz i to jeszcze w aptece nie w swoim mieście a dzisiaj jestem na wyjeździe wiec nawet nie mam jak pójść do jakiegokolwiek lekarza. Będę próbować z apteka ale wątpię, że się uda.