DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Pyzunia jak to na - ? Kobietko Ty teraz dbaj o siebie dla robaków malutkich
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wstałam czułam się lepiej...chwile posiedziałam i znów mi niedobrze i spać mi się chce strasznie...koło 14 będziemy jechać do mojej Mamy do szpitala, wiec nawet nie będę mogła dziś za bardzo poleniuchować. Obym do 14 poczuła się lepiej [emoji20]
@DorciaMamaOlka jak dzisiejszy nastrój? Mam nadzieje, ze utrzymuje się od wczoraj ten dobry [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Dotkas a dziękujęw sumie dobry mam nastrój
oby tak zostało
![]()
To tylko w polsce chyba tak katuja biedne matki,tutaj w UK nie znaja słowa dieta mam karmiacych,chude mięso,haha,pamietam jak mi zaserwowali pieczona rybe i inne pyszności za które w polskich szpitalach by cię zlinczowali.Kobieta która karmi powinna się dobrze odrzywiać a nie głodzić [emoji12] wiadomo pewnych potraw lepiej unikać np wzdymajacych.Spanie na lewym boku u mnie nie przejdzie [emoji6]Dziewczyny rece mi opadaja.
Jak mi ktoras tu wspomni o diecie matki karmiacej albo o katowaniu sie spaniem ma lewym boku to jak swojego psa kocham przyjade i w dupe dam i nos wetkne w ksiazki! Juz nie mam sil jak czytam te bzdury.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To moje maluchy z usg ze szpitala dali mi wczoraj przy wypisie.
I moj brzuszek na minusie 7 kgZobacz załącznik 815764 Zobacz załącznik 815765
a ja wlasnie sie wybieram do mamy na caly dzien bo luby do pracy pojechal.