Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niby jestem zapisana na prenatalne ale chyba z nich zrezygnuje.monmon a Ty jak robisz?

Witam się wieczornie. Ja jeszcze tydzień pracuje i w końcu będę odpoczywała. Jutro mam badania prenatalne, boję się okrutnie ale staram się myśleć pozytywnie. Niestety nie będzie mojego męża, więc idziecie ze mną wszystkie bez wyjątku! Odwdzięczę się tym samym ;-);-);-)
Witam się wieczornie. Ja jeszcze tydzień pracuje i w końcu będę odpoczywała. Jutro mam badania prenatalne, boję się okrutnie ale staram się myśleć pozytywnie. Niestety nie będzie mojego męża, więc idziecie ze mną wszystkie bez wyjątku! Odwdzięczę się tym samym ;-);-);-)
sciskam mocno bo wiem ze dobrze wszystkoDziewczyny czy ktoras z was miedzy 11 a 13 tyg robi samo usg szczegolowe czy kazda robi lacznie z prenatalnymi?
Tak jest! [emoji6]Witam się wieczornie. Ja jeszcze tydzień pracuje i w końcu będę odpoczywała. Jutro mam badania prenatalne, boję się okrutnie ale staram się myśleć pozytywnie. Niestety nie będzie mojego męża, więc idziecie ze mną wszystkie bez wyjątku! Odwdzięczę się tym samym ;-);-);-)
A moge zapytac czemu robisz tylko usg?Ja w piątek robię tylko USG prenatalne. I też idę bez męża ale za to zabieram córki.