Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coldold super wieści! Piękna fotka
Dziewczyny a mi się wydaje ze teraz genetyczne jest zawsze dowcipne a połowkowe to już przez brzuch, przynajmniej u mnie tak było
Ja mam USG prenatalne 18 sierpnia i pewnie niewiele będzie widać ponieważ mam tyłozgięcie macicy...
będziemy! ależ będzie tłok w poczekalni...Witam się wieczornie. Ja jeszcze tydzień pracuje i w końcu będę odpoczywała. Jutro mam badania prenatalne, boję się okrutnie ale staram się myśleć pozytywnie. Niestety nie będzie mojego męża, więc idziecie ze mną wszystkie bez wyjątku! Odwdzięczę się tym samym ;-);-);-)
Rety zazdroszczę Wam tych prenatalnych ....Ja muszę czekać do 14.08
Miałam od początku wrażenie, że to chłopak, ale marzyłam o córci, więc tak życzeniowo myślałam, że to dziewczynka. Na tyle mocno, że nie dopuszczam innej możliwości. A dziś coś mikroskopijnego nam mignęło, ale to mogło być cokolwiek. Według dzisiejszego USG 10+3, według OM 10+1.Cudowny Maluszek [emoji5][emoji173]
A który to tydzień że już płeć Ci sugerowali? Miałaś czuja że to dziewczynka?
18-21 lutego.GratulacjeCiekawe ile będziemy mieć na forum chłopców i dziewczynek
A Ty masz termin jakoś tak podobnie jak ja jeśli dobrze kojarzę? Po 20 lutym?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom