Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, że w normie. Ale lekarz sie trochę zaniepokoil. Tak to wygladaMy 2,0 to w normie...Poczytaj w necie.
Wiedziałam że będzie wszystko dobrze! [emoji4]Jestem...dziękuje za ciepłe słowa. Nikt nie wie skąd krwawienie dlatego zostawili mnie na obserwacji. Szyjka zamknięta, wysoko. Dzidzia fika i serducho bije. Jestem spokojniejsza, ale skąd krwawienie??? Narazie nic nie wiadomo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój brzdąc ma przezierność 1,6 mm
U mnie z wieku ryzyko ZD to 1:870 a skorygowane po badaniach to 1:16720, myślałam że przez wysokie wolne beta hcg będą gorsze wyniki...
Strasznie długo czekacie na wyniki, ja test pappa miałam po 4 godz, a wyniki całych prenatalnych czyli z usg, zaraz po badaniu.
Jejku jakiś straszny ten tydzień. Oby to były tylko ostrzeżenia aby bardziej na siebie uważać. Dziewczyny nie dźwigać, oszczędzać się, odpoczywać i jak coś na l4 jak widać jednak należy się nam spokój.
Trzymam kciuki aby wszystkie plamienia i krwawienia ustąpiły, a dzieciaczki zdrowo rosły do lutego
![]()
Wiedziałam że będzie wszystko dobrze! [emoji4]
Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj! [emoji5]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
.Meldujemy się! Wszystko w porządku, wiek z usg 12tkrasnale mają po 55 mm i 56 mm, mniejszy odstawia makarenę, większy trochę się wstydził
następna wizyta za 2 tygodnie

No i widzisz wszystko dobrze. Kamień z serca. Możesz spać spokojnie.[emoji182]Wizyta superdzidzia zdrowa, ruszala się i skakała jak szalona
super widok
![]()
Ufff badania prenatalne za mną![]()