Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krwawisz jeszcze? Mam nadzieję,że nieCześć Kochane,
Ja tez od 6 już nie śpię, mierzona temp i leki podają o 6. Spałam średnio, wierciłem się, latałam na siku
@serena22 niestety nadal boli, co mnie cholernie martwi [emoji26][emoji20]
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Krwawisz jeszcze? Mam nadzieję,że niepodają Ci może magnez?

Na obchodzie zgłoś wszystko lekarzowi,i to super wieści,że już nie ma krwiNa papierze i wkładce brak krwi, w szyjce nie sprawdzałam. Wyproznialam się rano i myślałam, ze podczas wysiłku znów zacznę krwawić, ale na szczęście krwi brak przynajmniej na papierze. Mam tylozgiecie mam nadzieje, ze w szyjce nic świeżego się nie ulokowało [emoji17]...dostaje tylko Duphaston i nospe, a brzuch boli masakrycznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Dotkass jak noc? Już doczytałam może ten ból brzucha to z nerwów
Ja kiepsko spałam, na papierze nadal śluz podbarwiony na na brązowo, za chwilę jadę do lekarza ale chyba już nie oczekuje niczego dobrego. 6 lat temu byłam kilka dni po zabiegu, wtedy termin miałam na 21.02 teraz na 19.02
Dobrego dnia

Brązowe plamienie najczęściej nie oznacza nic groźnego,moim zdaniem ukrył się gdzieś krwiak który teraz się powoli oproznia...kochana uszy do góryDotkass jak noc? Już doczytałam może ten ból brzucha to z nerwów
Ja kiepsko spałam, na papierze nadal śluz podbarwiony na na brązowo, za chwilę jadę do lekarza ale chyba już nie oczekuje niczego dobrego. 6 lat temu byłam kilka dni po zabiegu, wtedy termin miałam na 21.02 teraz na 19.02
Dobrego dnia