reklama

Lutowe mamusie 2018

Witajcie
Dotkass super ze juz bez krwawienia, niech jescze ten ból brzucha minie, ściskam
Tatiana trzymam kciuki, wracaj z dobrymi wieściami!
Tokarzynka witaj
Forester co u Ciebie?

reklama
Witajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️

Super [emoji16] bardzo się cieszę

U mnie był już obchód, nic jeszcze nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

No i super :) czyli już piję wody płodowe żarłok :D

Mnie brzuch boli trochę bardziej, ale to tak chyba ma być... Pierwsza ciąża, ja jestem drobniutka i w dodatku macica w tyłozgięciu, to ma prawo boleć jak się rozciąga i prostuje :) boli mnie na dole, po bokach... Takie miałam plany na dzisiaj, ale przez ten brzuch chyba sobie poleżę :)

Udanego dnia dziewczyny!

@Forrester, czekamy na informacje od Ciebie...

reklama
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i kciuki, w obrazie USG jest ok, nie widać nic co mogło by być nie tak ale śluz w szyjce nadal podbarwiony, szyjka rozpulchniona ale długa i zamknięta. Maluszek ma 35,7mm pomachał mi rączkami i nóżkami i ładnie się odwrócił do pomiarów. Jestem spokojniejsza ale póki te dziwne plamienia się nie skończą całkowitego spokoju nie zaznam na pewno. Na prenatalne zapiasane jestem na 08.08.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry