Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pyzunia jak tam Twoja trójca? Jak wizyta?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Caluje i trzymam kciukiDotkass jak noc? Już doczytałam może ten ból brzucha to z nerwów
Ja kiepsko spałam, na papierze nadal śluz podbarwiony na na brązowo, za chwilę jadę do lekarza ale chyba już nie oczekuje niczego dobrego. 6 lat temu byłam kilka dni po zabiegu, wtedy termin miałam na 21.02 teraz na 19.02
Dobrego dnia
Witajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i superWitajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom