Chrząszczyk
Fanka BB :)
Nie żałuję Ci ale obawiam się, że kurier po drodze rozleje[emoji38]a wam co zaserwowali z menu szpitalnego?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakryczna!!!!!chyba z zalu, ze jej nie wyszlo to chciałaby żeby każda ciężarna podzielila jej los. Faktycznie wampirka energetyczna. Nie słuchaj jej[emoji86]i nie przejmuj się.Dziewczyny No nie mogę...ta co poroniła najpierw mi mówi, ze właśnie się dowiedziała ze jej kuzynka poroniła a była na początku 4 mca, potem jak mówię do położnej ze mnie brzuch boli to z uśmiechem, oj to chyba jednak nie to rozciąganie co mówiłaś...No jak można być tak....wrrr...brak słów
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ruby_Charm
Przejdzie :-) ja ostatnio byłam na koncercie DM i szalałam 2 godziny a następnego dnia zrobiłam 5 godzinny spacer po stolycy. Rwalo jak cholera ale przeszło na drugi dzień.
@ dotkass
Super, że u Ciebie ok :-) :-)
Zapytaj jej następnym razem co ma na myśli. Co za baba.
No właśnie nie, od razu to sprawdzałam, dziś poza porankiem jest czysto i niech tak zostanie, ja w każdej ciąży plamię, miałam nadzieję że teraz będzie spokojnieTialana a nie przypada Ci teraz termin @?
@
@Paraplu ja mam pytanie odnośnie tabelki? Czy dane są uaktualnione?Czy wszystkie dziewczyny są w tabelce? Przepraszam, czasem nie mam kiedy Was nadrobić, być może był już ten temat poruszany
![]()