U mnie też 1,6 źle napisałamU mnie 1.6 i dzidzia taka jak twoja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też 1,6 źle napisałamU mnie 1.6 i dzidzia taka jak twoja![]()
Dobranoc chrząszczu, co brzęczy w gąszczu [emoji41]Dobranoc brzuchatki[emoji25]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Saraaaa mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tej nifty, czy przed pobraniem krwi badali Cię? Chodzi mi o wykonania USG albo sprawdzenie tetna dziecka. Zdziwiło mnie to, bo mnie nie zbadali, nie sprawdzili pulsu malucha. Na wizycie byłam jakieś 2 tyg temu wiec różnie to bywa. Wywiad ze mną przeprowadzili, krew pobrali, skasowali i kazali czekać do 9 dni roboczych wyłączając oczywiście soboty i niedziele.
Kładę się dziewczyny spać. Jutro czeka mnie ciężkie przed poludnie, bo idę z synem na szczepienie.[emoji85]
Dotkass, są plusy takiej kolacji, przynajmniej się nie spasiesz ;-) :-)Moja "kolacyja" [emoji12]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
@Dotkass mam taką pyszną od gospodarza. Wysłać?
Dotkass, są plusy takiej kolacji, przynajmniej się nie spasiesz ;-) :-)
Czyli lepiejDzień dobry,
Ale dobrze dziś spałam...brzuch cmi, już nie boli jakoś bardzo, ale nadal mam uczucie napięcia
Jestes Kochana, bym wszamała, ale zanim byś dosłała mogłaby przejść mi ochota [emoji6] wiesz jak jest
Fakt [emoji12]
Miłego dnia, ciekawe czy dziś mi coś więcej powiedzą, czy puszcza do domu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
No ja już nie wiem jak to jest z tym bólem brzucha... Ale jak bardzo boli i nie przestanie przez kilka godzin to ja bym to skonsultowała. Boleć cię mogą też jelitka, jeśli masz teraz problemy z zatwardzeniami i wzdęciamiWczoraj pisałam że brzuch mnie wcale nie boli i wywołałam wilka z lasu-pół nocy nie spałam bo bolał mnie brzuchdość mocno.Teraz już mniej ,ale jednak boli..