Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaka mnie sobie wyobrazalas?@mama_zuzanki Wow [emoji15][emoji173]️
@Chrząszczyk no i teraz Cię widać [emoji16] śliczna optymistyczna babka z Ciebie [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Synuś zdarza skóra z mamci[emoji4]A to my.Rozmazało nas i w ogóle weszły tylko dwa zdjęcia.
Też się zastanawiałam, ale chyba nie bo nie ma 2 wyjść tylko jedno, ale pewna nie jestem. Ale to jednak trochę zbędny bajer, bez problemu odróżnisz swoje tętno od dzieckaMoże ten tańszy by wystarczył pod aplikację. On tez się podpina tak samo. Spora różnica w cenie ciekawa jestem.
A zdjęcia cudne. Super z Was laski. A te psiaki. Mój na początku maja niestety odszedł. Mój synio płakał i nawet się rozchorował z żalu, a teraz rozmawia z naszą Perełką bo ustaliliśmy ze ona jest cała i zdrowa tylko w niebie.
Pięknie. I jak się ogląda te zdjęcia to faktycznie wygladacie wszyscy mega dopsowani. Na miarę szyci.
![]()
A jaka mnie sobie wyobrazalas?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja przy was jakoś tak kiepsko wyglądam. To nasza trójca. Synio z nowym przyszywanym tatusiem, ale kocha jak swego , a nawet i mocnej.
![]()
![]()
Oj zdecydowanie.Synuś zdarza skóra z mamci[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie i młodo wyglądasz.