mama _zuzanki
Fanka BB :)
Wcale się nie dziwię że lubisz ☺A ja lubię swój tyłek- nawet z cellulitem i lubię na niego patrzeć [emoji12][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też bym chciała mieć taką pupunię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wcale się nie dziwię że lubisz ☺A ja lubię swój tyłek- nawet z cellulitem i lubię na niego patrzeć [emoji12][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej [emoji5][emoji5][emoji5]
Smacznego.[emoji4] Pociesze Cię, mam tak samo. Zjadłam śniadanie i juz placki przygotowuje, bo w brzuchu burczy. Co to będzie do pory obiadowej?Dziewczyny też Wam się chce tak często jeść? Ja co trzy godziny jestem głodna i nie ma siły muszę coś pałaszować. Śniadanie jadłam o 8 i już mi w brzuchu zaczyna burczeć. No nic, zabieram się za talerz zupki jarzynowej [emoji5][emoji5][emoji5]
Ostatnio też mam troszkę sluzu. Pojawia się ,zanika, pozniej znowu powraca. Brzuch mnie nie boli. Jezeli się martwisz to może zadzwon do swojego lekarza.[emoji5]Co może oznaczać ból brzucha jak na okres? Boli mnie już tak od trzech dni i zaczynam się niepokoić :/ nie planie, nie krawie tylko leci ze mnie biały śluz jak z kranu, taki mleczny bez zapachu...