Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierogów nie robiłam, ale jadałam- mam cudowną teściową, która robi ruskich na potęgeWitajcie dziewczynyja od rana byłam zajęta robieniem pierogów, zrobiłam 85 pierogów ruskich i 35 pierogów z jagodami. Odnośnie rodzeństwa,mój mąż jest jedynakiem a ja mam brata a 2,5 roku młodszego.
Super!Dziewczyny, po wizycie! Wszystko super, maleństwo się kręciło jak szalonemoja Pani doktor to po prostu anioł
Ja wiem, że ja się tu mało udzielam, ale bardzo się cieszę na takie słowa otuchy od Was, na prawdę pomagają
Teraz już będzie tylko dobrzeale się cieszę
![]()
Pięknie! To maleństwo rośnie jak na drożdżachHej hej. Ja po USG genetyczne. Dzidzia 7,2 cm. Bicie serca 165. Przezierność 1,6. Wszystko w porzadku i Pan też stawia na chłopca.
Ja nie wiem co to jest tego 8 sierpnia- chyba jakieś święto- pewnie Wasze i maleństwaWow to sporo nas na tego 8.08![]()

Będzie pysznie 
No z OM tak wychodzi [emoji6]Dotkass smacznego![]()
Dotkass zaczynacie 12 tydzień? Bo ja jakoś przekonana byłam ze Ty jesteś kilka dni przede mną, no ale widać coś mi się pomieszałonieogarnięta strasznie w tej ciąży jestem
![]()
U mnie tez słonecznie, pranie schnie na dworzu [emoji16]Dzień dobry Dziewczynyja już po porannej dawce prochów.... muszę odczekać swoje i zjeść śniadanie bo padnę na pysk z głodu [emoji23]
Miłego dnia! U mnie słonecznie się zapowiada, mogę trochę przesłać do Was jeśli chcecie[emoji560]
u