Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale masz super, spacerkiem na plażę,ach@mama_zuzanki ja mam na plaze 1km [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Tylko, ze nad morzem polnocnym.
Mnie wzdelo kilka tygodni temu i mam duzy brzuch przez to, ale nic mnie nie boli i nie mam gazow. Chyba taka moja uroda.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Muszę zapytać lekarza o ten Espumisan.Mój też niby gada do brzucha ale jednak nie do końca się wczul jeszcze. W sumie nie wiadomo kto tam jest ciężko mu się dziwić. Mam nadzieję że we wtorek choć płeć poznamy a nie na polowkowym jak z AndrzejemDo nas już trochę dotarło- mąż z rana się wita z maluszkiem, ja też czasami do niego mówię
Jedyne co "wkurza" moję męża to że nie wie jak się do nego zwraać- bardzo chciałby wiedziec czy to będzie chłopak czy dziewczynka
Jak najbardziej mozesz espumisam lub herbate z kopruAle masz super, spacerkiem na plażę,ach
Mnie te wzdęcia strasznie męczą i brzuch mam wrażenie że zaraz pęknie. Nie jest to dla mnie komfortowa sytuacjaMuszę zapytać lekarza o ten Espumisan.
Ja jestem we Władysławowie więc niedalekoKaty Rybackie
![]()
Ja jestem we Władysławowie więc niedalekoudanego wypoczynku
![]()
Mój nie gada do brzucha... W ogóle jest jakiś dziwny... Nie może znieść tego że siedzę w domu i czasem jak źle się czuję to dłużej poleze sobie w łóżku... I wymyśla mi różne rzeczy do roboty jak np koszenie trawy, wyrywanie chwastów, mycie scian itp itd, i tylko cały czas słyszę "Ty rób to i tamto, ja do pracy chodzę" aż mam ochotę wrócić do pracy bo tam sobie bardziej odpoczne...Mój też niby gada do brzucha ale jednak nie do końca się wczul jeszcze. W sumie nie wiadomo kto tam jest ciężko mu się dziwić. Mam nadzieję że we wtorek choć płeć poznamy a nie na polowkowym jak z Andrzejem![]()
Wzajemnie Kochana...u Ciebie pewnie tłumy...w Katach zawsze luźniej [emoji6]
![]()
Mieszkasz w rejonach Gdańska, czy Szczecina?Witajcie Kochane w piękną słoneczną niedzielę
Dotkass miłego wypoczynku dla całej Twojej rodzinki
Ja nad morze jadę 12 sierpnia drugi raz bo pierwszy byliśmy pod koniec czerwca
Mamy ten luksus że do morza tylko 100kmDziewczyny a teraz pytanie, czy męczą Was wzdęcia? Ja mam okropne i na koniec dnia brzuch jak bańka
Tylko rano jest ok. Czy ja mogę brać Espumisan?
Pozdrawiam Was gorąco![]()