Na pewno jest w auchanCzasem w lidlu się pojawiaw innych krajach bavaria jest dorzucana do wyprawki bo wspomaga laktacje
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno jest w auchanCzasem w lidlu się pojawiaw innych krajach bavaria jest dorzucana do wyprawki bo wspomaga laktacje
![]()
Spokojnie, będzie dobrze. Fajnie, że masz już prenatalne. Teraz tylko wyczekiwac kopniaczkow maluszka i juz z gorki[emoji4]U mnie samopoczucie średnie, bo o 11 usg prenatalne. Trzęsę się ze stresu :/.
Miłego dnia i powodzonka na najbliższych badaniach dla wszystkich! 
Dziękuję. Dziś 12tc2d.Spokojnie, będzie dobrze. Fajnie, że masz już prenatalne. Teraz tylko wyczekiwac kopniaczkow maluszka i juz z gorki[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
wypiłam kawę na spokojnie!!!!, poleżałam, ogoliłam nogi, posprzątałam w pokoju, obgadaliśmy kilka spraw z mężem i czekaliśmy na małego. No i ja się pytam co my robiliśmy jak nie mieliśmy dziecka? 
To jak z jazda na rowerze[emoji4]nie przejmuj się, dasz rade...zreszta jak my wszystkie.Spotkałam właśnie znajomą na mieście i ma cudną trzymiesięczną córeczkę...jak ja dam radę z takim okruszkiem, już zapomniałam jak się to robi![]()
Czasem w lidlu się pojawiaw innych krajach bavaria jest dorzucana do wyprawki bo wspomaga laktacje
![]()