Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny
Ja to wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe bo już się w nic nie mieszczę
To dopiero 14 tyg więc już się boję co to będzie później
Jadę dziś z mężem po kołyske dla maluszka bo znalazłam w mega okazyjnej cenie i mimo tego że u mnie wszyscy są przeciwni szybkiego kupowania rzeczy dla dzieciątka to i tak jadę ją kupićmama to już ze mną nie gada, obrazila się ze jej nie słucham i kupuję przed porodem bo przecież zapeszam tym
Zobacz załącznik 817707
Ja czekam na black fridayPiękna! Ja też już szukam bujaczka, chusty i innych pierdół. Co tam, nie będę czekać do porodu, mam tyle czasu że na pewno można upolować coś właśnie w dobrej cenie.

No to tak jak ja, też zaopatrzylam się w ciazowki właśnie.Cześć dziewczyny
Ja to wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe bo już się w nic nie mieszczę
To dopiero 14 tyg więc już się boję co to będzie później [emoji14]
Jadę dziś z mężem po kołyske dla maluszka bo znalazłam w mega okazyjnej cenie i mimo tego że u mnie wszyscy są przeciwni szybkiego kupowania rzeczy dla dzieciątka to i tak jadę ją kupić [emoji14] mama to już ze mną nie gada, obrazila się ze jej nie słucham i kupuję przed porodem bo przecież zapeszam tym
Zobacz załącznik 817707
Miałam czekać na wyniki do 9 dni roboczych ale otrzymałam juz po 7 dniach.A kiedy robiłaś Nifty? Po ilu dniach wyniki?
Zobaczymy, póki co chciałam go obejrzeć i zobaczyć czy faktycznie jest taki och i ach@martula1985 a może używany?
O kiedy jest?Ja czekam na black friday![]()
24.11O kiedy jest?