Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupuje rozm.56 i 62 narazie. Zawsze kupowałam moim dzieciom 56 na początek żeby nie było za duże ale w tym rozm niewiele rzeczy, bo po około 3 tyg już i tak ubieram 62.Wstaw wstaw :-) e to juz mala wypraweczka jest, super :-) a skad wiesZ jaki rozmiar kupywac?:-)
Przepraszam, a kto już rozpoczął od kolyski[emoji12]ubranek tez juz masz sporo, no no no no[emoji38]Chciałabym być już na etapie kupowania ciuszkow, łóżeczka, wózka itpjuż się nie mogę tego doczekać
nachetniej to już bym wszystko pokupowała ;P ale mąż mi nie pozwala
![]()
![]()
Mam identycznie...jutro wizyta,a ja już umieram ze strachu...mało tu piszę,ale czytamJa nie mam pojecia kiedy odwaze sie cos kupic [emoji85]mam juz wybrane mebelki, kolor scian i ogolnie wystroj pokoju ale pokoj jescze nieruszony. Na ubranka nawet za bardzo nie patrze bo sie boje i nie mam odwagi [emoji85]widze ubranek tyle co mi reklamy na fejsie wyskakuja.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia, ale będziesz jutro szczęśliwa [emoji2]Dobranoc Dziewczyny.
Idę spać a jutro o 9.20 badania genetyczne, ech już bym chciała być po. Stres mnie dopada że hej...