Oj tamPrzepraszam, a kto już rozpoczął od kolyski[emoji12]ubranek tez juz masz sporo, no no no no[emoji38]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tamPrzepraszam, a kto już rozpoczął od kolyski[emoji12]ubranek tez juz masz sporo, no no no no[emoji38]
Ja odpadam, bo u mnie chłopak się szykuje[emoji7]ale to miłe z Twojej strony[emoji4]ale wiesz co Sylwia niektóre różowe tez moga byc i dla chłopca. Sama mam dla swojego jednego bodaska różowego[emoji8]Oj tam [emoji14] ubranka dostałam, praktycznie same różowe xP także jak się okaże że będę miała chłopca to mogę którejś wysłać te różowe ciuszki![]()
Mój mąż stwierdził że jak chłopakowi założę coś różowego to mnie zabijeJa odpadam, bo u mnie chłopak się szykuje[emoji7]ale to miłe z Twojej strony[emoji4]ale wiesz co Sylwia niektóre różowe tez moga byc i dla chłopca. Sama mam dla swojego jednego bodaska różowego[emoji8]
Nieważna strona kosmowki ważne, że maluch dorodne i zdrowy.gratuluje[emoji4]Ja już po wizycie u lekarza,powiedział że dzidziuś jest duży, widziałam główkę,nóżki ,rączki-powiedział że łożysko mam na tylnej ścianie, zapytałam po której stronie jest kosmówka po lewej czy po prawej bo chciałam poznać w ten sposób płeć a on mi mówi " Ale to nie ma tak,jest na tylnej ścianie łożysko", nie wiedział o co mi chodzi...
Ja już po wizycie u lekarza,powiedział że dzidziuś jest duży, widziałam główkę,nóżki ,rączki-powiedział że łożysko mam na tylnej ścianie, zapytałam po której stronie jest kosmówka po lewej czy po prawej bo chciałam poznać w ten sposób płeć a on mi mówi " Ale to nie ma tak,jest na tylnej ścianie łożysko", nie wiedział o co mi chodzi...