Ja również nie robiłam testu Nifty. Robię wszystko standardowoWidzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również nie robiłam testu Nifty. Robię wszystko standardowoWidzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...?![]()
Widzę, że wiele z Was zdecydowało się na ten test Nifty...Ja jakoś nie czuję potrzeby, tylko ja podjęłam taką decyzję...?![]()
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! SuperAaaa! Wychodzi na to, że zdrowy chlopak!!!
Ja robilam Nifty przez podwyzszone Nt. Po pappie miałam ryzyko 1:386. Wynik po 7 dniach roboczych
Z tego co wiem to chyba nie bo mój lekarz się mnie pytał czy będę chciała robic te badania i były dodatkowo płatneJestem po wizycie. Trochę się podłamałam. Tzn. z dziećmi ok, ale szyjka się skraca więc muszę leżeć... dziewczyny powiedzcie mi czy badanie przezierności jest obowiązkowe??
Jestem po wizycie. Trochę się podłamałam. Tzn. z dziećmi ok, ale szyjka się skraca więc muszę leżeć... dziewczyny powiedzcie mi czy badanie przezierności jest obowiązkowe??
Nie smutaj się Kochana...to nic strasznego, najwyżej będziesz miała poziom regulowany lekamiRobiłam dziś krew i niestety tsh podwyższone :/ ciekawe co lekarz jutro na to powie....
Poważnie? Pierwszy raz słyszę, ze są dodatkowo płatne, przecież przeziernosc badana jest w badaniu usg 11-14 tydzZ tego co wiem to chyba nie bo mój lekarz się mnie pytał czy będę chciała robic te badania i były dodatkowo płatne