Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to nie było w kłótni, lezelismy razem na kanapie przed tvSylvia czasem niestety mowimy przykre rzeczy w klotniach a wcale tak nie myslimy. Ile ja juz rzeczy uslyszalam (a ile sama wypowiedzialam) to ksiazke by mozna napisacPogadajcie na spokojnie, bez emocji. Moze sie uda. Powodzenia!
Tez tak, mam...zanim poszłam na l4, rano do pracy (a mam spory kawałek, Ok 70 km) po pracy siłownia, po siłowni do domu, 2-3 h z dziećmi i szlam spać zadowolona, a teraz nic zupełnie nic mo się noe chce oprócz jedzenia i leżenia przed tv, nawet książki mi się nie chce otworzyć [emoji15]...czekam, aż będę mogła się ruszać i brzuch przestanie twardnieje przy wysiłku- wtedy zacznę szaleć...a mam co robić, posprzątać dom calusienki [emoji12]No to tylko pozazdrościć [emoji16]
Ja chyba dostałam szoku, bo siedzę na l4, a wcześniej praca i sama zajmowałam się dziećmi i tak od ostatnich 4 lat. Każdy dzień zapelniony po brzegi a na wieczór padalam na twarz. Teraz ten nadmiar czasu mnie dobija. Nie wiem co ze sobą zrobić, z tego wszystkiego już nawet sprzątać mi się nie chce.
U mnie jest tak że im więcej obowiązków tym jestem bardziej zorganizowana i zmotywowana a im mniej tym nic mi się nie chce...
Cześć dziewczyny...
Przez ostatnie kilka dni próbowałam porozmawiać z mężem i naprawić swoje małżeństwo, a przynajmniej spróbować...
Ale po tym co usłyszałam wczoraj od męża gdy mu powiedziałam że go kocham stwierdzam, że nie ma sensu tego ratować... Zapytałam męża czy też mnie kocha a on mi odpowiedział, że nie zasługuje na to zeby mi mówił że mnie kocha![]()
Kupiłam coś tam w h&m, ale szkoda mi wydawać 130 zł na spodnie które ponoszę przez 5 miesięcy.... szukam takich, które nadają się do pracy, nie muszą być super eleganckie , no ale nie dżinsy czy legginsy. Help!Nie pojechałam bo chciałam z nim porozmawiać tak na spokojnie no ale usłyszałam co usłyszałam i teraz to już chyba nie ma o czym rozmawiać...hej dziewczęta, czy i gdzie kupujecie jakieś ciążowe ubrania? Konkretnie chodzi mi o spodnie. Góry żadnej typowo ciążowej nie zamierzam kupować, ale z dołem gorzej. zostały mi dwie pary spodni, w których swobodnie się dopinamKupiłam coś tam w h&m, ale szkoda mi wydawać 130 zł na spodnie które ponoszę przez 5 miesięcy.... szukam takich, które nadają się do pracy, nie muszą być super eleganckie , no ale nie dżinsy czy legginsy. Help!
@Sylviia przykro mi bardzo... ale Dotkass ma rację, tutaj chyba tylko terapia wstrząsowa może być jeszcze skuteczna. A miałaś jechać do mamy? Jakoś nie odnotowałam, czy w końcu pojechałaś czy nie? Może to dobry moment....