reklama

Lutowe mamusie 2018

Witamy nowe mamusie ;) Jak się dziewczyny czujecie? Ja od dwóch tygodni jestem na wysokich obrotach, ciągle coś... Ale jutro śpię dłużej! :D Powoli będzie trzeba zwolnić tempa i przestać chodzić do pracy ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jakoś do d..y. Chyba od wczoraj dostałam jakąś nową dawkę hormonów. Od rana ryczałam -nawet w pracy. Jak wróciłam do domu to poustawiałam dzieci do pionu a mojemu powiedziałam żeby lepiej się do mnie nie odzywał. Noc nie lepsza. Brzuch jakoś pobolewa, jak by się macica stawiała, bolą mnie krzyże i biodro. Tak że się obudziłam o 2 i nie mogłam zasnąć. Przed 4 przyszła młodsza córka że ją ząb boli. Jakaś masakra.

Cześć Dziewczyny,
Podczytuje forum cały czas, ale odbierało mi moce jakiekolwiek i na cokolwiek...
Przychodzi już jednak energia i radość z życia, kocham II trymestr :-D
Co do pracy, mój plan to pracować do końca sierpnia, chociaż pewnie wszystkiego nie ogarnę i coś tam we wrześniu trzeba będzie jeszcze porobić. Jednak wizja wolnego jest dla mnie zbawienna :rolleyes:

reklama
dziekuje za mile przywitanie pierwszy trymestr mega mdlosci, bralam leki, ale jakos specjalnie nie pomagaly jedynie imbir dawal rade, ale patrzec nie moge teraz na niego , a od dwoch dni pomimo wejscia w drugi trymestr czuje bol podbrzusza, a do tego kregoslup sie odzywa, przez te biochemiczna ciaze, oblecial mnie strach, ze moze zagrajace poronienie, wzielam nospe bardziej ze strachu jak z bolu, nie mam plamien, ani stawiania macicy, ale czytam ze u was tez sie zdarzaja, bole kregoslupa to ciut jestem spokojniejsza, bylam w sobote na badaniu usg i wszystko bylo ok przyziernosci w normie plci nie znam, termin porodu 18 luty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry