izabelaaa
Fanka BB :)
Jesli chodzi o imiona to bardzo podobalo nam sie Mia. Ale znaczenie kiepskie wiec odpadlo. Zastanawiamy sie nad Łucją, Polą, Hanką. Starsza corka to Nina.
A co do wagi to u mnie plus 3kg.
W ciazy z Nina przytylam 33kg i bylam wielorybem. Ale lezalam od poczatku do konca to tez dlatego. Tym razem sie nie dam
A co do wagi to u mnie plus 3kg.
W ciazy z Nina przytylam 33kg i bylam wielorybem. Ale lezalam od poczatku do konca to tez dlatego. Tym razem sie nie dam
Ostatnia edycja:
a co do wagi to ja nie wymiotowalam nir pilnowalam doe tez jalos super i w pierwszym trymestrze bylo 40 dag na plus a teraz jest 1.7kg jestem zalamana i czuje sie jak wielkryb. Plakac mi sir chce. Mialam spora nadwage duzo mnie kosztowalo zrzucenie 10kg i kiedy wreszcie sie udalo troche schudnac a w planach.mialam dalej bo drugie 10 mi zostalo to tu zonk. Zaczynamy tycie. Ajjj szkoda gadac. Ogolnie to orzez hormony tak wczesniej przytylam ale tez ptzez to ze pozwalalam soboe na wsztko kiedy chcicalam bo wmawialam soboe ze jak biore hormony to i tak przytuje. No nic. Nie bede zameczac moja historia. M