Cześć dziewczyny. Mało się odzywam, ale czytam regularnie. Brak mi po prostu czasu
Świetne imiona wybieracie. Ja jeszcze nie wiem, bo dla chłopca nic nie moge wymyślić. Na pewno nie chce żadnego z 10 najpopularniejszych ostatnio imion...
Mnie samopoczucie poprawiło się w ciągu kilku dni o 100% żadnych mdlosci, energii dużo, znowu mogę używać najcięższych przerzutek w rowerze

narzekam tylko na bóle głowy, ale to przez opuchnięcie i wysuszenie śluzówek w nosie. Tak już chyba będzie do końca.
Co do podkreślania brzucha to u mnie nie ma jeszcze czego podkreślać. Wieczorem już widać, ale cały dzień jest po prostu leciutko wystający jakbym miała wzdęcie. Zakładam więc t-shirty i nic nie widać. Brzuch będę podkreślać jak już będzie typowo ciążowy a nie wzdeciowy

u mnie od początku ciąży kilogram na plusie. Ale to chyba wszystko w cycki poszło

apetyt mam już w miarę normalny.
A i przez to, że czuje się tak dobrze, to już w ogóle nie wierzę że jestem w ciąży. Teraz właśnie przydaje mi się detektor, bo ostatnio już go nawet nie używałam, ale przedwczoraj musiałam sprawdzić czy na pewno mam swojego lokatora
Co do wózka to ja na początek kupię 3w 1 bo w zimie nie będziemy nigdzie jeździć, a potem już na spokojnie fotelik z atestem, bo w lecie będziemy jeździć dużo.
Jutro mam wizytę u lekarza, a w czwartek jedziemy na urlop, nareszcie