Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny. U nas dzis deszczowo...co do imion to dla dziewczynki Nela a dla chlopca to metlik..Szymon lub Tymek mi sie podoba...ale w sumie dla chlopca nie mam pewnego typu
juz cos wyczuwam po lewej stronie podbrzusza takie jakby rozciaganie z bulgotkami...moze to tylko ruchy jelit ale moze to rzeczywiście dzidzia...
W tym tygodniu musze pakowac nasze rzeczy..nienawidze przeprowadzek ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...sama nie wiem skad tyle rzeczy sie uzbieralo w domuhihi
Milej niedzieli kochane!!!!!
![]()
Babo, a o czym my tu piszemy? Czasami o tym co zjadłyśmy bo nie umiałyśmy się powstrzymać, tak zagłuszamy wyrzuty sumienia. Czasami o tym co nas boli, albo czy nas mdli, a czasami zdradza się jakiś konkretny temat. Po to jesteśmy, żeby pisać i o pierdołach dnia codziennego i o ważnych dla nas sprawachtrzymajmy się kupy bo kupy nikt nie ruszy, (bo śmierdzi)
![]()
![]()
Mój też nie zalecał mi nic narazie. Mówił, że później trzeba będzie przyjmować jodMój gin nie zaleca nic dopóki wyniki są dobre, oczywiście oprócz folika w pierwszym trymestrze I cały czas magnez z wit B6
Pyzunia86 pisałaś, że przepadły Ci prenatalne, a w szpitalu Ci nie zrobią? Ja leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży w 20/21 tc i połówkowe robili mi właśnie w szpitalu bo tak wypadło...Dorcia ja jestem w szpitalu kochana od srodu wyskoczylo mi cisnienie i plamilam maluchy rosna jak na drozdzach zobaczymy czy jutro mnie wypuszcza czy nie.
Pisalam do Ciebie na priv jakis czas temu nie odpisalas niestety.
A pozatym oddzywalabys sie czesciej!!