reklama

Lutowe mamusie 2018

Ale mam schizy. Wydawało mi się przed chwilą że czuję ruchy, takie kłucie, bąbelki od środka... już męża wolałam...

Po chwili to samo poczułam przy kostce [emoji23]

Hahaha...

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Witam się dziewczyny.
Pierwsza miałam cc bez planu po prostu w 36 tc o godz. 13 trafiłam z mega wysokim ciśnieniem do szpitala innego niż miałam rodzic. Leżałam pod ktg i tętno malucha zaczęło slabnac, to straszne kiedy szukają i nie mogą znaleźć i o 22 szybko w biegu cc. Cewnik przrd sala operacyjna, wywiad do znieczulenia juz przy stole operacyjnym i szybko w kręgosłup. Nie wiem ale chyba max 10 min trwało tylko to wszystko. Potem szybkie cięcie. Synio był malutki . Tylko na chwilę go pokazali i zabrali na badania i do inkubatora. Samo cc powiem szczerze gdyby było wszystko ok pewnie byłoby inaczej a tak płaczu nie było. Miny lekarzy od razu widać ze coś jest nie tak. I co dxiwne czułam jakiś dziwny ból jak skórę chyba odciągali. Ale teraz już SN rodzic nie chcę. Mogą siostra juz 2 razy rodziła i jakoś jej opis nie przypadł mi do gustu. Ze swoim lekarzem jeszcze nie poruszalismy tej kwestii ale on specjalizuje się w operacjach wiec chyba będzie po mojemu. Po za tym termin nam na 10- 12 luty, a w moim domu wszyscy jesteśmy z końca stycznia i byłoby miło jak by tak zostało.

f2w3skjol4llo8s8.png

Dziewczyny myśle, ze przydałoby się wybrać administratora i zastępcę naszej grupy, która będzie pilnowała porządku, zakładania wątków ect. Wydaje mi się, ze są potworzone wątki, które można by zebrać w jeden...np zakupy połączyć z wózek i łóżeczko oraz kosmetyki...przecież to to samo...No i trzeba powoli myśleć o założeniu WZ

Co do listy lutowek, nie chce narzucać, ale wydaje mi się, ze szybciej i wygodniej będzie utworzyć jednak listę w treści wiadomości (miałam tak na majowkach 2008 i kwoetniowkach 2013 i zdawało to egzamin) była jedna os która edytowała, wpisywaliśmy nick, datę porodu z OM i z USG, płeć i miejsce zam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry