Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorzej jeśli w takiej podróży by się coś stało, np jakiś wypadek lub coś takiego...Ja jestem na l4 i mogę wychodzić.
Czy te kontrole zdarzają się często? Mój mąż mnie ciągnie żeby jechać nad morze na tydzień i nie wiem co zrobić![]()
Ja jestem na l4 i mogę wychodzić.
Czy te kontrole zdarzają się często? Mój mąż mnie ciągnie żeby jechać nad morze na tydzień i nie wiem co zrobić![]()
@redline witaj
Co do zadyszki, masakra wchodzę po schodach i sapie
Jeśli chodzi o l4 każde, to prawda jest taka powiedzmy sobie szczerze, ze w każdym przypadku kontrol bierze się z "uprzejmości" innych, najczęściej zlecana jest przez pracodawcę, lub donosicieli- zazdrośników
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie. W dużej mierze kontrolują osoby które mają swoją działalność... Ale dużo jest kontroli osób które są zatrudnione na etacie. I nie znam osoby na l4 by nie miała kontroli z ZUS.Nie mogę się zgodzić, kontrolę chodzą z zus ponieważ chcą i zresztą udaje im się odebrać zasiłek chorobowy. Można poczytać w gazetach ile zus potrafi zrobić rocznie oszczędności na odbiorze zasilkow. System w teorii jest losowy i komputerowy ale jakoś u tych którzy mają wyższe zasiłki zjawiaja się częściej.
Aż tak? No mnie to nieco przeraża. A jak moja opieka (Mąż) musi wyjechać (wtedy zostaje sama, a rodzina daleko) to co mam zrobić chyba nie jestem wiązana do miejsca zamieszkania?
Popaprane to :/ wolałbym do pracy móc chodzić.
Pamiętaj o tym, że lekarze też dostarczają oryginał zwolnienia.No to by było najlepsze rozwiązanie- akurat w pon poszłabym po zwolnienie i zaniosła 7 dni później