Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszamy... dobrze trafilas[emoji4]Cześć dziewczyny! :-) Kończy się u mnie 13 tv (13t 6d) a termin mam narazie na 25lutego. Jak dotąd nie udzielałam sie na żadnym forum ale jakoś ciężko znoszę tą ciążę...Moze dlatego że nie mam z kim pogadać. I stresuję się bardziej niż w pierwszej ciąży choć chyba powinno być odwrotnie. W piątek jadę na prenatalne i stresuję się dodatkowo, bo za dużo się chyba naczytałam i nasłuchałam... ogólnie zamiast cieszyć się to wpadam w jakiś zdołowany nastrój....ale mam nadzieję że nie popsuję wam tym moim wejściem humorów...![]()
Zapraszamy serdecznie, rozgosc sie[emoji4]Cześć dziewczyny, można jeszcze dołączyć?
Mam termin na 17 luty, w domu 3-letnią córę i wyglada na to, że będzie kolejna![]()
Ja mam termin na 23-24 lutyCześć dziewczyny! :-) Kończy się u mnie 13 tv (13t 6d) a termin mam narazie na 25lutego. Jak dotąd nie udzielałam sie na żadnym forum ale jakoś ciężko znoszę tą ciążę...Moze dlatego że nie mam z kim pogadać. I stresuję się bardziej niż w pierwszej ciąży choć chyba powinno być odwrotnie. W piątek jadę na prenatalne i stresuję się dodatkowo, bo za dużo się chyba naczytałam i nasłuchałam... ogólnie zamiast cieszyć się to wpadam w jakiś zdołowany nastrój....ale mam nadzieję że nie popsuję wam tym moim wejściem humorów...![]()
Dzięki, dobrze wiedzieć. Może skorzystam. Kupiłam jakis czas temu balsam typowo dla ciezarnych ale używam dove migdałowy. Uwielbiam jego zapach.Gdyby ktoras byla zainteresowana- w rossmanie sa balsamy -40% taniej (z karta 49%). Kwalifikuja sie rowniez kosmetyki dla ciezarnych m.in palmers polecane przez dziewczyny:
Ja mam termin na 23-24 lutyWitaj ;D
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom