Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze sporo czasu ale wiedzą w pracy o ciąży?A ja z takich ciekawostek zatrudniłam się w urzędzie po czym zaraz po rozpoczęciu pracy dowiedziałam się że jestem w ciąży. I mam tak jakby okres próbny do 31 października który kończy się egzaminem i dopiero wtedy umowa na czas nieokreślony. Dobrze by było jakby udało mi się w pracy dorwać do tego 31 października a to jeszcze ponad 2 miesiące![]()
U mnie wszystko działa na tel ale chciałam wczoraj wstawić zdjęcie i się nie udało za duże@Martula85 znalazłam ulotkę po biotebalu i nie można stosować w ciąży ponieważ ilość biotyny jest dużo większa. Chciałam Wam podesłać tę ulotkę, ale nic nie mogę napisać z telefonu... nie wiem co jest grane. Czy któraś z Was jeszcze tak ma? Używam apki
[emoji15][emoji15][emoji15]Kiedyś tak było, że duża wada wzroku była wskazaniem do CC, teraz jeśli z siatkówką wszystko OK to nawet i przy 15 dioptriach nie jest. Sama jestem ślepa jak kret (-8, 2 cylindry i zaćma), ale wg okulisty siatkówka bez zarzutu więc mogę rodzić SN.
To i ja się podpinam [emoji12]To zapraszam. Mam 2 kg.:-)
Ja czekam co dostaniemy, wtedy będę się zastanawiać czy wogole coś kupować. Z Amelia szalałam i połowa była nie noszona bo szybko wyrosła. Na szczęście zostało dla Emmy. Teraz ze względu na to ze plany były odległe pozbyłam się wszystkiego...będę kompletować na nowo [emoji6]Co do ubranek to my mamy kilka sztuk, różne rozmiary
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam juz od kilku dobrych tygodni. W pierwszej ciąży też szybko miałam. Taka naszą urodaNarazie bez zmian, czuję ciężar tam na dole, nie wiem może twardnieje trochę mi macica. Czekam, leżę i mam nadzieję że przejdzie, jak nie to zadzwonię do gina.
Poza tym zauważyłam właśnie ze mi wylazla kreska na brzuchu I to po sam biust [emoji33] jakoś wcześnie chyba..