Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]
Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)
![]()
3kg od początku to ok mi się zdajeW sumie to 3 kgwaga na wizytach wahała sie zawsze o jakies 0,5kg a tu teraz taki gwaltowny wzrost
![]()
Dziewczyna ma swoje smakiNo widzisz, a tu okazuje się, ze lamie wszystkie stereotypy, nawet do mojej gin się wczoraj śmiałam, ze w tej ciąży wszelkie przesady odnośnie płci u mnie można wyrzucić do kosza [emoji12]
![]()
@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]
Nie zjadłam ani jednego jajka od tego czasu, nie licząc tych w cieście na naleśniki itp.