Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie poszło w boczki...Jaka laska z Ciebie. Gdzie tu brzucha szukać. U mnie też ciążowego brak ale za to częstsze jedzenie na brzuchu się odłożyło.
![]()
Oj tez tak miałam ale moja kochana psina w maju zdechla. Często miała takie dolegliwości w związku z chora wątroba. Na razie nie mam żadnego psiaka ale młody ciągle dopytuje kiedy będzie. Choć wolałabym psiaka jak juz dziecko będzie miało kilka miesięcy. Zobaczymy bo siostra ma suczkę i chyba młode będzie miała wiec zobaczymy."Uwielbiam" takie akcje :/ przy dwóch chorych psach to już Armagedon.
Mimo to dobrego dnia Ci życzę![]()
@martula1985 u Ciebie dwojeczka prawda? Bo ostatnio Cię z Pyzunia pomyliłamupss
Moja od początku tylko lekka nadwaga skonsultuj z lekarzem. Ojj juz nie czytam bo dola łapie.Wszystko i tak zależy od wzrostu i wagi wyjściowej, a nawet wieku...dobrze, gdy lekarz razem z Tobą kontroluje Twoja wagę [emoji2]...ja mam apke "moja ciąża" tu Ci mówi czy jest Ok, czy masz niedowagę lub nadwagę, bo przy danych które się podaje wylicza ile powinno się przybrać w danym etapie ciąży
![]()
Przykro mi :/ Ja bym się zapłakała bez moich funfli. Nawet na 1 noc nie lubię ich opuszczać i dzwonię co chwila jak się mają / co robią.A tą "łaskę " juz poprawilam na Laskę. Tak to jest jak się napisze w tel i nie przeczyta potem [emoji53]
Oj tez tak miałam ale moja kochana psina w maju zdechla. Często miała takie dolegliwości w związku z chora wątroba. Na razie nie mam żadnego psiaka ale młody ciągle dopytuje kiedy będzie. Choć wolałabym psiaka jak juz dziecko będzie miało kilka miesięcy. Zobaczymy bo siostra ma suczkę i chyba młode będzie miała wiec zobaczymy.
Moja od początku tylko lekka nadwaga skonsultuj z lekarzem. Ojj juz nie czytam bo dola łapie.
Poza tym jestem wściekła na swojego i juz od niedzieli zero kontaktu. I jakoś nie mam ochoty się odezwać. Jedyny plus to jak mam nerwa ma niego to mam też chęć do działania i robię rzeczy które odkładam na później.
Wczoraj skosiłam trawę. Zrobiłam prasowanie, poskładalam wszystko. Włożyłam do pudełek stare ubrania syna.
![]()