reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@Leila.jm współczuje...twardy dysk dobru fachowiec jest w stanie odratować...tzn dane na nim zapisane

Ja tez już nosze spodnie ciążowe, sukienki jeszcze nie koniecznie, miałam kilka takich uniwersalnych

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie brzucha w ogóle nic a nic nie widać, wiec jeszcze się mieszczę we wszystkie swoje rzeczy ale coś czuje, ze jak mi wyskoczy to od razu duży i skończy się z rozstępami [emoji22]
Fakt ze jeszcze nic nie przytyłam, ale staram się w miarę pilnować z jedzeniem, trzy lata temu miałam problem z waga, udało mi się schudnąć 13 kg. Nie wyglądam jak modelka ale nie przeszkadza mi to, wole żeby mój miał za co złapać [emoji85]

U mnie brzucha w ogóle nic a nic nie widać, wiec jeszcze się mieszczę we wszystkie swoje rzeczy ale coś czuje, ze jak mi wyskoczy to od razu duży i skończy się z rozstępami [emoji22]
Fakt ze jeszcze nic nie przytyłam, ale staram się w miarę pilnować z jedzeniem, trzy lata temu miałam problem z waga, udało mi się schudnąć 13 kg. Nie wyglądam jak modelka ale nie przeszkadza mi to, wole żeby mój miał za co złapać [emoji85]

Mojej siostrze wywalilo brzuch pod koniec ciąży i ani jednego rozstępa nie miała farciara hehe

U mnie tylko ciążowki od ok 4 tygodni. Brzuch mam spory, tak samo miałam w pierwszej ciazy, z córką później widać było. A startowalam w każdej ciąży z tą samą waga. Teraz mam 3 kg na plusie chyba.

Zawsze powtarzam że ludziom do łóżka i konfesjonału się nie zagląda. To jest sprawa tylko i wyłącznie każdej z nas. Dla mnie wiara i religia jest bardzo ważna i obecna w naszym życiu. Co do chrzestnych to raczej moja trzecia siostra. Chrzestnego nie za bardzo mamy kogo i chyba będzie to osiemnastoletni bratanek J (bez kasy :p) .
Ja już też zaopatrzyłam się w spodnie i getry ciążowe. Są mega wygodne.

reklama
Apropos chrztu, to zastanawiałyscie się kiedyś nad tym aby dać dziecku wybór która droga i religia pójdzie? Oczywiście wychowywać z miłością do Boga, bo jako osoby wierzące wierzymy że Bóg jest naszym stwórca ale chrzescijanizm I jego odlam katolicyzm nie jest jedyną drogą ale jedna z wielu która nie pyta człowieka o zdanie tylko bierze te sakramenty jako nieświadome dziecko i tak naprawdę nawet dorośli nie wiedzą po co I dlaczego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry