reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Fajny pomysł z listą. Dobrze wiedzieć mniej-więcej ile czego. :)

Za stanie jeszcze torba do szpitala ;)

Dla mamy tez jest lista [emoji6] do tego dodaj jeszcze kosmetyki, ładowarkę, szlafrok, kapcie, telefon i dokumenty i masz torbę dla siebie a i ręczniki ze dwa

85993e3koj7clzdz.png

Cześć,
Czy mnie też uda się jeszcze zgłosić? Z góry dzięki!
Co do pieluch to wielorazowych nie uzywałam bo straszny ze mnie leń. Co do jednorazowych to warto jednak z kupnem wiekszej ilości poczekać aż Maluch się urodzi. Ja miałam sporo pampersów klasycznych (zielonych) i niestety wszystkie musiałam pooddawać bo Mała była uczulona. Probowałam Dady bo mają super opinie ale wszystko nam wyciekało (córka byla szczupla i długa). Skończyło się na pampers premium i uzywamy ich juz 2,5 roku. :laugh2: Mała chyba nigdy nie miała oparzenia. Uzywalismy zawsze Linomag zielony i duzo wietrzenia.

To w zasadzie się w większości się pokrywa ,ale warto zerknąć na stronę szpitala gdzie się będzie rodzić, na pewno jest lista co trzeba zabrać

Zgadza się...niektóre szpitale Maluszki od urodzenia do wyjścia ubierają w swoje ubranka...zatem dla Maluszka trzeba tylko mieć pieluszki, Ew smoczek i butelkę...ubranka dopiero na wyjście, ale co szpital to obyczaj

85993e3koj7clzdz.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry