Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też nie znam płci, a wizyta dopiero 12-go. Więc nie tylko TyCześć dziewczyny! A ja właśnie zjadłam dwa kawałki pizzy, na pewno pomoże mi to na refluksCoś ostatnie dwa dni kłuje mnie a to z lewej a to z prawej, jakby jajniki, raz lekko, raz bardzo mocno, ale nie do końca, nie wiem co to może oznaczać, mam nadzieję, że nic złego
W poniedziałek byłam na wizycie, było ok, kłucie zaczęło się po, więc jestem głupia
Łożysko nadal źle wygląda, a płci nadal nie znam, tylko ja jestem taka niedoinformowana tutaj
Jak macie jakiś wątek, na którym można wyżalić się bez obawy, że przeczytają to np ludzie z pracy, to jestem chętna jeśli mnie wpuścicie
Co do pieluszek, stosowaliśmy na dzień dada, na noc pampers (te zielone, raz spróbowaliśmy pomarańczowych i to była porażka) i u nas to się sprawdzało. Przy każdym przewijaniu chusteczki nawilżane z rossmana(różowe) albo hipp, odrobina maści z witaminą A na pupkę i jakiś delikatny kremik eko w pachwinki i nigdy Czaruś nie miał chociażby najmniejszego odparzenia!![]()
Z takich polskich, ale nie polskich w stylu haha polecam Sasza HadyNie jest tak, że lubię Polskie, lubię po prostu dobreale skoro polecasz to na pewno przeczytam. Teraz mam na kilka dni książki Chrisa Cartera. Dobrze mi się je czyta. Zobaczymy jak będzie dalej.![]()
Uwielbiam Ścianę sekretów!@Monisiek88 500+
@marudka Tany French przeczytałam "Ścianę sekretów", rewelacyjna książka...lubię tez Alex Marwood, "Zaginionej Dziewczyny" nie czytałam, dlatego tez nie powiem Ci czy wole ją od "Dziewczyny w pociągu"
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też nie znam płci, a wizyta dopiero 12-go. Więc nie tylko Ty![]()